tiden går och skrivklådan har gått i stå

Hej hopp cybern!

Stiltje på skrivklådan har det varit otroligt länge nu. Men har lagt ner otroligt mycket tid på träning medan Ludde varit i Kosovo, har med andra ord prioriterat hälsan före att skriva inte illa det heller.
Fast visst jag hade mycket väl hunnit med både och ;O) latmasken då kanske på just den fronten.

Jaja Ludde har åter anlänt till Sverige och missionen i Kosovo är avslutad, han var borta ett halvår vilket jag trodde skulle kännas länge men vips så hade tiden gott. Jätte skönt att ha honom hemma igen.
Han har även fått nytt jobb och börjar i Uppsala vi ska prova och se hur det blir i den ekonomiska kassan det kanske kostar mer än det smakar men vi måste i alla fall ge det ett försök. Det är ju inte ett överbetalt jobb precis ;O)

Har även passat på att införskaffa oss en bil det blev en Saab 9-5

Måste ju ha en pendlarbil till Uppsala, Hyundaien får rulla på här hemma så länge.

Vårat nya tak är snart på plats ska bli kul när det är helt klart och byggställningen är nere för det är väl först då man ser riktigt vilket fint ansiktslyft kåken får, kommer bild när det är färdigt.
För övrigt så är det full fart i naturen har varit igång med gräsklipparen förra veckan men idag försökte "Kung Bore" visa sig på styva linan men som det ser ut nu så blev han motad i grindhålet, det är ju för fasen Maj så vad är det för idioti att ens försöka?? Nu har det emellertid varit regnet som dominerat under dagen och hellre det än snö men ser verkligen fram emot varma soliga dagar som det varit nu ett längre tag.

Jag har investerat i en ny BRED cykelsadel gissa om det ska bli skönt för arslet slippa bli nypen i rumpan av den gamla spruckna sadeln så nu blir det mycket 2 hjuling som ska rulla i sommar.
Ha det nu så gott alla cybervänner vi ses och hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0