Sjukling


Jaha så var man då inne på fjärde dagen med feber, hosta ont i kroppen till och med i tålederna har jag en molande värk. Tror inte jag varit så här dålig sedan 1988 och då får man ju vara tacksam om det går 22 år mellan tillfällena. Har då räknat ut att nästa gång jag får sådan här sjuka så är jag 68 år. En nackdel kan ju då vara att man blir sjukare eftersom man kanske redan har några krämpor då, nej usch nu ska vi inte vara negativa.

Detta gjorde i alla fall att jag fick parkera kvasten och avstå den årliga flygningen till blåkulla, men lägger in en bild från i fjol så ni har något att titta på i alla fall.


Ja hela påsken har bestått i snapsar i form av Cocillana Etyfin världens bästa hostmedicin, mestadels intaget ryggläge på soffan med panodil i överflöd, närmare 40 grader feber tar knäcken på vem som helst :O) man har mest varit jäkligt spak och ynklig. Matlust??? vad är det? nope det var inte heller något som föll en på läppen men ni ska inte tro att det försvunnit några kilo ICKE dom hänger envist kvar trots att det finns att ta av. Personlighetsförändring JA något känner mig som personen på bilden emellan tabletterna ha ha ha är det inte likt så säg. Men man ska inte klaga det går åt rätt håll och det står inte på så är man tipp topp igen.



Hoppas alla ni andra fick en trevlig påsk med god mat och dryck, fint väder och lite ledighet. Ha det nu så himla gott i vårens tecken så hörs vi här i cybern igen då skrivklådan sätter in.

RSS 2.0