Ny familjemedlem

Hej hopp cyberfolket!

Idag har jag varit till Kalmar och mött upp vår nya familjemedlem Jeckie heter hon och vi är nu fodervärd åt henne som då är avelstik för försvarsmaktens hundenhet.



Tyskimporterad snygging på snart 2 år väldigt liten för rasen, ska bli spännande att se vad det blir av det här då man troligen måste börja hålla koll att hon är rumsren??? tyskarna har ju hundarna i hundgård och inte som inneboende familjemedlem. Har redan hittat en nackdel maten vaktas det noga på men oxå det är en träningssak och ett ledarskaps uppvisande. För jag är chefen! Men nu så här i början ska hon få landa förstå att här ska jag bo och sedan blir det träning lydnad, spår och lek i naturen. Så vi säger välkommen till tjejen. Litet missöde blev det visst nu!! kiss på mattan. Ja ja får träna det oxå då ser jag ;O)

Kram på er från Helén och Jeckie

Smygande kilon

Hej hopp alla ute i spacen!

Så var äntligen alla funderingar med vem som ska handlas vad åt till Jul över, all den goda julmaten, nyårsmiddagen, bröllopsmiddagen och annan skit över. Då smyger sig ett nytt problem på "KILON" kallas dom visst som en läcker simring lägger dom sig runt midjan! visst perfekt inför beachen 2010 flyter förhoppningsvis bättre i år när man nu börjat bygga upp en ny simring ha ha ha, bikinisnittet börjar med andra ord se allt för taskigt ut oj oj oj







Men ha tröst alla drabbade stackare, det snackas ju för fullt om den där förbaskade barnmatsdieten. hmmmmmm undrar hur den fungerar??

DAG 1
FRUKOST: ett kokt ägg, 1 skiva rostat bröd med valfri marmelad. Ät 2 små bitar av ägget bred ut resten på golvet. Ta en bit bröd och smörj sedan in ansiktet och kläderna med marmeladen.

LUNCH: fyra kritor valfri färg, en näve krossade chips, 1 glas mjölk OBS ta endast 3 klunkar häll resten på golvet.

MIDDAG: 1 kex, 2 mynt, något skräp du hittar under soffan.

DAG 2
FRUKOST:
ät upp det rester du slängde på köksgolvet igår

LUNCH: slicka på en klubba som du fått som muta doppa den först i sand, tappa den sen på mattan och spar till nästa dag.

MIDDAG: 2 plättar med lite sylt som du gnider in i ditt hår, 1 glas mjölk drick bara hälften så att du har kvar lite kläm sen ner plättarna i glaset, plocka upp klubban från mattan slicka av luddet och lägg sedan klubban mellan dynorna i soffan för att ha till morgondagen.

???????????????????????????????? Nähä var det inte det barnmatsdieten gick ut på?????????????????????

kanske det var sådant här man skulle satsa på


Jaja ha tröst alla som har lite extra simringar ingen av oss kan rå för att vi faktiskt är för kort i förhållande till vår vikt så enkelt är det.
Själv ska jag försöka göra en insats med och för kroppen inte bara åka runt på hästryggen, visst det ger mycket det oxå även om ni inte tror det försök får ni se!!
Får väl även ta upp lite löpträning och promenader igen ska bli skönt faktiskt. Men ett är säkert maten den består ingen diet här inte det är slut på dom tiderna nu.

Ha det gott alla sköt om er må gott ät och drick gott njut av livet medan vi har det.

RSS 2.0