Back in Bödaskogen

Hej hopp alla cybervänner!

Så var man då tillbaka i Bödaskogen och gissa om det var skönt att landa på hemma plan, borta bra men hemma bäst den som myntade det ordspråket visste verkligen vad han/hon talade om.

Här var det full aktivitet när man varit borta, någon vänlig själ har snott "drutten" min älskade grindvakt och gårdsvakt??? vilket det visade sig att han alltså inte var så duktig på, första tiden skrämde han slag på folk som passerat förbi men rädslan för gubben avtog och någon hade alltså nöjet att SNO med sig honom under turistsäsongen, tack så mycket för den vänligheten. Nästa gång så knacka gärna på min dörr så ska jag förklara hur man enkelt gör en sådan gubbe.

älskad och saknad

Nåväl en hel del var det att stå i ogräset växer ju alltid troget så det började jag bråka med, sedan har holger fått sig en ny holk. jag målade den i silver med svarta knutar och så skrev jag 6 klubb på den för det är väl det den kommer att vara eller?? Ska nog bygga upp en liten by åt fåglarna i träden Holger är glad i alla fall och längtar nog redan till nästa vår.

Holger

Gräsklipparen hade vänligheten att säga upp sig så en ny är nu på väg vilket känns som ett måste gräset har då inte fått stopp och väx måste klippas hela tiden. jag har faktiskt slagit lite med lie, vilket var många år sedan sist ;O) Min morfar visade mig en gång i tiden hur man gör och faktiskt så satt handlaget kvar. Ja nu har jag inte slagit gräsmattan om ni trodde det för det skulle aldrig gå med den storleken på tomt som vi har. nej men ett gäng ormbunkar som envisas med att hela tiden växa åkte raskt bort.

Havet på Öland bjuder fortfarande på 18 grader i temp och värmen håller sig på sån temp att man med lätthet går i shorts och T-shirt behövs ingen vinterjacka här ännu i alla fall.

Ön inväntar nu oxå en ny invasion av turister i slutet av september början oktober för då är den årliga skördefesten så välkommen ner och fynda.

Nej nu tryter det på skrivklådan och jag får tacka för mig för den här gången ha det nu så gott där ute och sköt om er. Kram till världen.

RSS 2.0