Tomten skrämmer slag på alla barnen

Jaha gott folk så har vi då avverkat ytterligare en jul i våra liv ;O) Här bjöd Öland på en vit jul snön fick i alla fall ligga kvar även denna dag men under natten kom spöregnet.

Tomten kom på besök så snäll hade vi i alla fall varit tydligen då.

Då vi har barnbarnen på besök så får man ju en del nya erfarenheter av det här med tomten ha ha ha. Casper upptäckte att tomten kom borta vid vedboden och då brakade det lös ordentligt. Caper började storgråta blev stel som en pinne och helt hysterisk ett tag övervägde vi att sparka ut tomten men så helt plötsligt bestämde han sig för att den här "gubben" kanske var ute i gott ärende.
Klapparna delades ut och Casper hjälpte tomten sprang för fullt med paket hit och dit och till var och en. Sina egna la han snyggt i en hög allt för att betjäna tomten.
När det hela var klart och tomten skulle gå vidare till alla andra barn blev det dock samma reaktion ett illvrål och grin Casper höll fast tomten och han skulle inte få lämna detta hus, han grät och skrek så han nästan slutade andas, inte ens försök med att öppna sina paket hjälpte tomten fick bara INTE gå nej nej nej skrek han :O) vi lyckades stjäla hans uppmärksamhet så tomten kunde smita och sedan var det åter frid och fröjd i Bödaskogen.




Julen löpte på med god mat och dryck och som vanligt så vräker man ju i sig för mycket precis som om det vore sista måltiden ;O) å så gnäller man på vikten hmmmmm bara ens eget fel man ska väl någon gång lära sig äta med förstånd men icke. När dagen och kvällen gått och man hoppade i bingen för att titta sig in i huvudet några timmar så vaknar man till ljudet av spöregn så var alltså den vita julen över tråkigt.

För övrigt så vill vi passa på att önska er alla en god fortsättning på julhelgen ha det gott allesammans där ute i cybern.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0